SİVAS / GEMEREK - KARAGÖL İLKOKULU

Şbt

Bu hafta olimpiyat oyunlarından olan Abalone oyununun turnuvası yapılmıştır.

Şbt

İlkokullarda Yetiştirme Programı(İYEP) kapsamında öğrenci belirleme aracı 20.02.2018 tarihinde okulumuzda başarıyla  uygulanmıştır.

Şbt

"Okur Gezer Yazar " projesi ile ilçemiz genelinde kitap okuma etkinlikleri düzenleyerek okuyan, okuduğunu anlayan, gelecek kuşaklar için okumayı bir yaşam kültürü haline getiren bir toplum modeli oluşturulması hedeflenmektedir. OKU şeklindeki ´´Al götür oku getir´´ isimli kitaplıklar 34 merkez ve köy okulu için tasarlanacak ve uygun kitaplar temin edilerek öğrenci ve halkın buradan kitap almaları sağlanacaktır.

Ock

Sivas Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünce eğitimde kalitenin yükseltilmesi amacıyla hazırlanan Kadı Burhanettin Öğrenci Meclisi Projesi kapsamında yürütülen Annem Varsa Ben De Varım Projesi Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı.

Ock

İlçemiz öğretmenlerine ve usta öğreticilerine yönelik Halk Eğitim Merkezi tarafından oryantasyon eğitimi düzenlendi.

Olimpiyatlarımızın ikinci gününde Hedef-5 turnuvası yapıldı.

Kas

Mevlit Kandili alemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed Mustafa(SAV)´nın dünyaya gelişinin yıldönümüdür. Mevlid Kandili Hz. Peygamberin insanlığa sunduğu değerleri anlayıp hayatımızı onun yüce ahlâkıyla güzelleştireceğimiz bir tazelenme mevsimidir.

Kas

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlik büyük ilgi gördü. Saat 09.30’da Atatürk Anıtına Milli Eğitim Müdürlüğü çelengi konuldu. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, kutlama programı için Gemerek Konferans Salonuna Geçildi.